Osobně v Brně | na dotaz |
Osobně v Praze | na dotaz |
Výdejní místo | na dotaz |
Přepravní společností | na dotaz |
V knize Zelené potraviny (neboli výhonky obilovin, luštěnin a jednobuněčné řasy) najdete obsáhlý, ale současně čtivý přehled vědecky potvrzených účinků nejznámějších zelených potravin:
Najdete zde návod jak zelené potraviny užívat při konkrétních zdravotních potíží, jak je pěstovat a zpracovávat, jak se vyznat v nabídce potravních doplňků a řadu dalších zajímavých informací. Zelené potraviny představují revoluci v péči o zdraví. Obsahují totiž nejen rostlinné barvivo chlorofyl, které má unikátní regenerační, protizánětlivé, hojivé a deodorační účinky, ale také většinu nezbytných vitaminů a minerálů, esenciální aminokyseliny, aktivní enzymy a další živiny v ideálních vzájemných poměrech. Díky tomu se vyznačují zcela unikátními účinky na lidské zdraví.
Autor: Maria Dallen
ISBN: 978-80-254-4590-7
Počet stran: 120
Hmotnost | 0.5 kg |
Superpotraviny seznam | Chlorella, Ječmen, Pšenice, Spirulina |
SuperPotraviny, potraviny | Zelené potraviny |
Související kategorie: | |
Zaměrení: | |
Léčivé látky: |
VÝPRODEJ ! se SLEVOU až 49% |
Osobní odběr v Brně zdarma! 2x výdejní místo |